Klik for at gå til Agidon facebook Klik for at gå til Agidon Linkedin Klik for at gå til Agidon You Tube

MENU

Historien

 

- Får din it til at spille sammen

 

Agidon blev etableret i 1994 og har lige fra starten været Microsoft Partner med fokus på Microsoft Dynamics NAV. I dag er vi Microsoft Gold Certified Partner og dermed en professionel og specialiseret samarbejdspartner for din virksomhed.

 

Natsværmeren der viste vejen

 

Logoet er en historie for sig, men også den historie siger noget om Agidon. Motivet er vingen fra en natsværmer, og det minder os om, at vi hele tiden skal tilpasse os udviklingen i vores omgivelser.

 

Oprindeligt havde natsværmeren hovedsageligt lyse vinger, som den brugte til camouflage. Efterhånden som industrialiseringen gjorde sit indtog og satte sit præg på omgivelserne, var natsværmeren hurtig til at tilpasse sig, og de mørke toner tog over.

 

Vores navn

 

Vores navn er dannet ud af vores målsætning om at være Agile, Dynamiske og "On" - altså til stede. Vi er netop agile og dynamiske, fordi vi er til stede - og følger såvel vores kunder som udviklingen i markedet og teknologien tæt.

 

[a-gi-don]

 

AGI (Agil = smidig, hurtig, og let i sine bevægelser)

D (Dynamisk = energisk, handlekraftig, initiativrig)

ON (On = på, til stede)

 

Disse ord danner basis for vores målsætning om at have fokus på udvikling og smidig tilpasning.

 

 

 

 

 

Agidon A/S:   Tlf. 70 200 222  .  Cvr. 13 200 033

Hjørring: Sct. Cathrine Vej 21 . 9800 Hjørring      Aalborg: K. Christensens Vej 6 st. tv. . 9200 Aalborg SV      Odense: Hvidkærvej 23 B . 5250 Odense SV      København: International House . Center Boulevard 5 . 2300 København S