Klik for at gå til Agidon facebook Klik for at gå til Agidon Linkedin Klik for at gå til Agidon You Tube

MENU

Hostingprogrammer

 

Når du er logget på http://host.agidon.dk, kan du se hvilke programmer du har adgang til. Hvis du ønsker at få oprettet en genvej på skrivebordet og under start menuen direkte til et program, kan dette lade sig gøre ved at hente og installere en af de nedenstående installationspakker.

 

Navnet på installationspakken du skal hente svarer til navnet på genvejen du ser, når du er logget på http://host.agidon.dk.

 

NAV 2009 R2 Classic klient

 

NAV 2009 R2 Classic klient Single Instance

 

NAV 2009 R2 Rollebaseret klient

 

NAV 2009 R2 Rollebaseret klient Single Instance

 

NAV 2013 Rollebaseret klient

 

NAV 2013 Developer Environment

 

NAV 2013 R2

 

NAV 2013 R2 Development Environment

 

Microsoft Excel 2010

 

Microsoft Word 2010

 

TSPrint Client (læs mere her)

 

Har du problemer med at hente filerne på grund af sikkerhedsindstillinger, så prøv at hente nedenstående fil i stedet for. Den indeholder alle ovenstående genveje, men er komprimeret til en ZIP-fil, som der sjældent er problemer med at hente.

 

Agidon genveje

 

Skulle der også være problemer med at hente ovenstående fil, bedes du kontakte den IT-ansvarlige, så kan hun/han helt sikkert hjælpe.

 

Når programpakken er installeret vil der være oprettet en ny genvej på dit skrivebord, samt en ny programgruppe under Start -> Alle programmer der hedder Agidon Hosting. Når du har disse genveje, kan programmerne startes direkte fra din egen computer, uden at du skal til at logge på hjemmesiden først.

 

Når du starter programmet op, vil du blive bedt om brugernavn og adgangskode. Her er det vigtigt, at du som brugernavn angiver
np-hosting\ditbrugernavn. Dette er kun nødvendigt første gang du starter programmet, herefter vil dit brugernavn blive husket på computeren og det samme gælder for adgangskoden, hvis du vælger at sætte markering i 'Husk mine legitimationsoplysninger'.

Agidon A/S:   Tlf. 70 200 222  .  Cvr. 13 200 033

Hjørring: Sct. Cathrine Vej 21 . 9800 Hjørring      Aalborg: K. Christensens Vej 6 st. tv. . 9200 Aalborg SV      Odense: Hvidkærvej 23 B . 5250 Odense SV      København: International House . Center Boulevard 5 . 2300 København S