Klik for at gå til Agidon facebook Klik for at gå til Agidon Linkedin Klik for at gå til Agidon You Tube

MENU

Hosting

 

- lad dine servere flytte hjemmefra

 

Med hosting kan du både leje din Dynamics NAV og harddiskplads.

 

Der er mange gode grunde til at vælge en hosted løsning. Det kan være, at du har brug for den fysiske plads, som serverne nu optager. Det kan også være, at du ikke mener, din virksomheds data er sikre nok på jeres adresse.

 

Flytter du dine data til vores hostingcenter, sørger vi for optimale omgivelser, ligesom vi tager hånd om al vedligeholdelse, opdateringer og support. Med konstant backup mister du ingen vigtig data, hvis uheldet er ude. Det er sikkert og kan frigøre ressourcer i din virksomhed.

 

En hosted løsning træder i stedet for dine egne servere. Kravene mindskes til dine pc-arbejdspladser. Disse afvikler nu ikke selv programmerne, men skal via internettet skabe forbindelse til programmerne, der er installeret i det hostede miljø. Backup og servervedligeholdelse foretages af hostingcenterets teknikere.

 

Opkobling foregår via en krypteret internetforbindelse. Valg af internetudbyder og båndbredde kan derfor påvirke hastigheden og stabiliteten af forbindelsen til det hostede miljø.

Agidon A/S:   Tlf. 70 200 222  .  Cvr. 13 200 033

Hjørring: Sct. Cathrine Vej 21 . 9800 Hjørring      Aalborg: K. Christensens Vej 6 st. tv. . 9200 Aalborg SV      Odense: Hvidkærvej 23 B . 5250 Odense SV      København: International House . Center Boulevard 5 . 2300 København S