Klik for at gå til Agidon facebook Klik for at gå til Agidon Linkedin Klik for at gå til Agidon You Tube

MENU

 

FAKTA

 
Tidsberegning

Fordel: På et hvilket som helst tidspunkt er det muligt at foretage et ubegrænset antal tidsberegninger inden tidsbogføringen. Ved blot et enkelt tryk på en tast kan medarbejderens tidsberegning udskrives på skærmen.

  Udbytte: Indtastet fravær eller manglende registreringer opdateres inden bogføringen. Det sikrer, at det er de rigtige tidsdata, der overføres til lønnen, og at den efterfølgende lønafregning er korrekt.

 

  Avancerede jobhåndteringsfaciliteter

  Fordel: Du kan overføre dine jobregistreringer til din produktionsløsning i Microsoft Dynamcis NAV. Derved får du bogført det nøjagtige ressourceforbrug på dine produktionsordrer.

  Udbytte: Du kan optimere dit ressourceforbrug og forbedre indtjeningen.

Lessor Tid

 

Integreret system til Microsoft Dynamics NAV.

 

Et tid- og jobregistreringssystem indeholder nødvendigvis mange oplysninger og tal. Ved at samle alle oplysninger i overskuelige skærmbilleder og samtidig give mulighed for at vise de enkeltoplysninger, der ligger bag de summerede beregninger, giver Lessor Tid et hurtigt overblik.

 

Med Lessor Tid får din virksomhed en række fordele, som hurtigt kan omsættes til helt kontante gevinster for virksomheden.

 

Kontakt Agidon for yderligere oplysninger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Agidon A/S:   Tlf. 70 200 222  .  Cvr. 13 200 033

Hjørring: Sct. Cathrine Vej 21 . 9800 Hjørring      Aalborg: K. Christensens Vej 6 st. tv. . 9200 Aalborg SV      Odense: Hvidkærvej 23 B . 5250 Odense SV      København: International House . Center Boulevard 5 . 2300 København S