Klik for at gå til Agidon facebook Klik for at gå til Agidon Linkedin Klik for at gå til Agidon You Tube

MENU

Bliv opdateret med nyheder, kampagnetilbud og seminarkalender.

 

Alle punkter markeret med * skal udfyldes.

NAV nyt

 

Agidon nyt

 

Verdens bedste nyheder

 

29.09.15

Vel overstået HI-messe

3 hektiske dage på HI-messen er nu overstået og vi siger tak til alle de interesserede virksomheder der deltog på vores Open Air seminarer. Se mere på Linkedin

 

24.06.15

Kom med på HI-messe til september

Vi ser frem til at møde dig når HI messen igen slår dørerne op for teknologi- og industrivirksomheder. Vi er med på stand nr. L 9010 hvor fokus er på optimering af produktionsvirksomheder. Læs mere her

 

 

24.06.15

Agidon Fashion klar til CIFF

Traditionen tro stiller Agidon A/S med et supporthold i forbindelse med CIFF i august. Det er en god anledning til at møde vores kunder, og det er nyttigt at vi på den måde er tilstede og kan give hurtig support hvis noget driller med Apps4Fashion. Læs mere her

 

04.06.15

Agidon på programmet hos Computerworld ERP event

 

Agil Implementering:

Dette er metoden for dig som ønsker optimalt udbytte af din ERP investering. Metoden favner nøgleområderne i din virksomhed og giver dig optimering af arbejdsprocesser, klarlæggelse af workflows og optimal udnyttelse af standard ERP funktionalitet og - moduler.

 

Den Agile Implementering bør ikke forveksles med agil udvikling, scrum eller lignende udviklingsprincipper, men handler om transformationen af systemkrav til procesbehov.

 

Hvordan sikrer du ROI i dit IT projekt? Vi giver dig svaret på hvordan dine medarbejdere selv italesætter og dokumenterer deres udbytte ved den rette ERP investering.

 

 

Oplægsholder: Jesper Højlund, løsningsarkitekt,
Agidon A/S

 

 

 

 

29.10.14

Agidon inviterer i ZOO

Den 18. - 20. og  25. november inviterer Agidon til NAV 2015 seminar i 3 af landets Zoologiske haver. Det bliver VILDT! Læs mere her...

 

 

01.09.14

Agidon åbner afdeling i Aalborg

Afdelingen vil fra starten blive befolket af 8 medarbejdere, som hidtil har pendlet fra Aalborg til Hjørring.

 

Ud over at reducere tidsforbruget mellem hjem og arbejde for nuværende medarbejdere, så håber man også

at kunne rekruttere nye medarbejdere fra Aalborg og omegn.

 

Med det nye Aalborg kontor er Agidon A/S nu repræsenteret 5 steder i Danmark:

 

  • Sct. Cathrine Vej 21 • 9800 Hjørring
  • Hvidkærvej 23 B • 5250 Odense SV
  • Engboulevarden 30 • 8960 Randers SØ
  • Wilders Plads 9G • 1403 København K
  • K. Christensensvej 6 st. tv. • 9200 Aalborg SV

 

 

 

09.07.14

Agidon arrangerer stor indsamling i efteråret

Som partner hos CARE Danmark iværksætter Agidon her i efteråret to store indsamlingsmiddage til fordel for organisationens projekt "My village" i Tanzania. Kampagnen har fået navnet "Sammen for Afrika". Læs mere her...

 

10.04.14

Ny IT virksomhed ser dagens lys i Hjørring

Agidon Services ApS er navnet på en ny IT virksomhed i Hjørring.

 

Den nye virksomhed tilbyder IT ydelser og produkter inden for teknik, hosting og infrastruktur. Især hosting har i mange år været et voksende forretningsområde hos Agidon A/S, men hidtil har det været som en integreret del i Agidon A/S’ konsulentforretning.

 

- Med etableringen af Agidon Services ApS ønsker vi at skabe et dedikeret fokus på teknik, hosting og infrastruktur, hvor vi ser en mulighed for at udvide vores forretning, forklarer Jørgen Jensen.

 

Den nye virksomhed Agidon Services ApS har til huse i Hjørring på Sct. Cathrinevej 21, hvor Agidon A/S i forvejen har sit hovedkontor.

 

Agidon A/S har foruden hovedkontoret i Hjørring også en afdeling i Odense, og virksomheden har netop etableret nye lokalkontorer i Randers og København.

 

For yderligere oplysninger:

Jørgen Jensen

jj@agidon.dk

Telefon: 40288892

Hjemmeside www.agidonservices.dk

 

 

 

08.04.14

Agidon åbner i København og Randers

Agidon har mange kunder i hele landet og har et stort ønske om hele tiden at være tæt på alle kunder og samarbejdspartnere. Derfor har Agidon åbnet afdelinger i København og i Randers.

 

Afdelingen i København har adresse på:
Wilders Plads 9G - 1403 København K.

 

Afdelingen i Randers har adresse på:
Engboulevarden 30 – 8960 Randers SØ.

 

De to nye afdelinger supplerer afdelingerne på:

Sct. Cathrine Vej 21 i Hjørring – postnummer 9800

og på:
Hvidkærvej 23B - 5250 Odense SV.

Hovedtelefonnummeret er fortsat 70 200 222.

 

 

10.02.14

Agidon afholder forårsseminarer

Agidon præsentere sammen med Post Danmark et Finans 2014 seminar med fokus på elektroniske forretningsdokumenter. Desuden afholder Agidon et Produktionsseminar d. 27. marts.

 

 

31.01.14

Agidon på CIFF messe - Apps4Fashion

Agidon er sammen med Sketz på CIFF messen i disse dage. Supportcenteret er på stand C3-031 så kig forbi og se vores app-løsning "Apps4Fashion" til modebranchen.

 

Læs mere om Apps4Fashion her...

 

 

9.12.13

Opdatering klar til Lessor Time & Attendance/Payroll

Opdateringen indeholder mulighed for indberetning til Feriepenge.dk, Udbetaling af feriepenge ved fratrædelse, Ændringer vedr. eSkattekort, Beregning af AM-bidrag og skat ved negativ løn m.v.

Kontakt Agidon for mere information

 

 

26.11.13

Input til Finans seminar 2014

Vi planlægger at afholde et gratis seminar for dig i uge 9-10 2014 indenfor temaet Finans i Dynamics NAV. I den forbindelse vil vi gerne høre din mening, om hvilke temaer du du finder mest relevant for din deltagelse. Læs mere her...

 

07.10.13

Stor deltagelse på PL-dagen

Der var et flot deltagerantal til Agidons PL-dag, både i København og i Middelfart. Vi håber at alle havde en god dag og glæder os til PL-dagen 2014. Læs mere her..

 

 

29.08.13

Oplev Morten Hejlesen på PL-dagen

Morten er managementkonsulent i Implement Consulting, og vil fortælle om "Vækst gennem innovation og strategisk nytænkning" Læs mere her..

 

26.08.13

Fokus på Produktkonfigurator

Vil du gerne frigøre kostbar tid til mere værdiskabende processer? Bruger du og dine kollegaer unødig tid på oprettelse og vedligeholdelse af styklister?
Hvis svaret er ja – så læs videre her...

 

20.08.13

Fokus på Produktionsstyring

Strømlin processerne! Giv dine kunder det de ønsker, når de ønsker det!

 

Hvordan overskuer du det samlede produktionsbehov ud fra indkomne salgsordrer og planlagte genopfyldninger?

 

16.08.13

Fokus på Shop Floor Control

Som en del af efterårets PRODUKTIONS- & LOGISTIKDAG sætter vi fokus på Shop Floor Control. Få opsamling af tid- og materialeanvendelse samt mødetidsregistrering.

 

15.08.13

Fokus på GRAFISK PRODUKTIONSPLANLÆGNING

Som en del af efterårets PRODUKTIONS- & LOGISTIKDAG sætter vi fokus på den grafiske produktionsplanlægning med GANTT kort. At overskue alle dine produktionsordrer sammen med beholdninger og ressourcer, kan være en udfordring. Med denne løsning får du et intuitivt og brugervenligt styringsværktøj. Se video her.

 

 

21.03.13

LESSOR A/S og Agidon A/S indgår samarbejde om lønmodul

LESSOR og Agidon har gennem en årrække været samarbejdspartnere på funktionalitet til Microsoft Dynamics NAV.

 

Som en naturlig forlængelse tager de to virksomheder nu skridtet fuldt ud, og fremover vil LESSOR håndtere vedligeholdelse og udvikling af Agidons lønmodul til Microsoft Dynamics NAV.

 

Læs hele pressemeddelelsen her.

 

 

 

11.02.13

STØT Danmarks Indsamling 2013

Agidon har doneret en Microsoft Dynamics NAV licens for 3 samtidige brugere samt første års abonnement.
Værdi kr. 32.000,-  Gå ind og byd på lauritz.com

 

 

 

Agidon sætter turbo på NAV 2013

Besøg af Italiensk specialist klæder udviklingsafdelingen på.

 

Med den nye Microsoft Dynamics NAV 2013, åbner der sig et overflødighedshorn af nye muligheder inden for design af udskrifter og rapportering.

 

Det ønsker vi hos Agidon at være mestre i at udnytte til fingerspidserne. Derfor kontaktede vi italienske Duilio Tacconi, som er specialist inden for rapportdesign på NAV 2013.

 

I 3 dage i december 2012, afholdt Duillio en intensiv workshop for vores udviklingsafdeling, hvor alle aspekter omkring udskrivning og rapportering blev vendt.

 

Vi har haft 3 inspirerende dage, hvor vi fagligt har udfordret hinanden og udforsket rapportgeneratoren helt ud i hjørnerne.

 

Nu ser vi frem til at bruge den nye teknologi til at give vore kunder bedre beslutningsstøtte via interaktive rapporter.

 

 

Artikel i Erhvervsmagasinet SCM

"Høj efterspørgsel på it til efterkalkulation og projektstyring"

 

Konjunkturerne medfører et dybere fokus på rentabiliteten i produktions-virksomhederne, hvilket betyder en høj efterspørgsel på it-løsninger til efterkalkulation og projektstyring, siger salgschef Jesper Højlund fra it-konsulenthuset Agidon.

 

 

IT-Supergazelle på ret køl igen

Artikel fra Børsen den 20. november 2012

 

 

Agidon med i innovativ konkurrence TAG FAT

Region Nordjyllands erhvervskonkurrence "Tag Fat - Fordi det betaler sig" er i denne uge nået til Hjørring, hvor tre virksomheder dyster om at gå videre i konkurrencen, hvor Nordjyllands mest innovative virksomhed skal kåres.

 

 

Agidon A/S fremlægger rekord-regnskab

Agidon A/S har netop offentliggjort regnskabet for 2011/12, med et enestående flot resultat før skat på 3,5 mio. kr. Der er tale om en fremgang på 49 % målt på bruttoresultatet, og en resultatforbedring på mere end 6 mio. kr...Læs hele pressemeddelelsen her

 

 

Agidon bliver medlem af Microsoft president's Club 2012

Agidon A/S blev torsdag nat udnævnt til medlem af den fornemme "Microsoft Dynamics President's Club".

 

Dette er et direkte resultat af Agidons enestående engagement i kundetilfredshed og gennem levering af innovative forretningsløsninger.

 

Microsoft Dynamics President's Club er en hædersbevisning der ærer højtydende Microsoft Dynamics-partnere med fokus på kundetilfredshed, kundetilgang samt resultater på salgssucces og vækst. Denne prestigefyldte gruppe repræsenterer de øverste 5 procent af Microsoft Dynamics partnere over hele verden. Medlemskabet gives på baggrund af partnerens engagerede bestræbelser på at tilbyde løsninger, der opfylder behovene hos deres kunder.

 

Udnævnelsen kom i løbet af Microsoft Worldwide Partner Conference (WPC) 2012, selskabets ordinære Premier Partner begivenhed, der i år fandt sted i Toronto. WPC giver partnere mulighed for at lære om Microsofts køreplan for det kommende år, etablere forbindelser og udveksle bedste praksis, opleve de nyeste produktinnovationer og lære nye færdigheder.

 

"Microsoft er stolt af at kunne anerkende Agidon for sin fremragende salgspræstation," siger Doug Kennedy, vice president, Microsoft Dynamics Partners og Support Services. "Denne ære er en direkte afspejling af Agidons enestående gruppe af medarbejdere og ledelse. Alle skal være meget stolte af denne bedrift. Agidon spiller en meget vigtig rolle i vækst og succes for Microsoft Dynamics."

 

 Læs hele pressemeddelelsen her

 

 

19.11.15

Kampagne på Microsoft Dynamics NAV

Resten af året kører Microsoft kampagne på Dynamics NAV "Starter Pack", "Extended Pack" samt ekstra brugere. Der er store penge at spare, så ring 42 75 65 10 og hør nærmere om de gode tilbud eller læs mere her.

 

 

11.07.15

Optimer med Microsoft Dynamics NAV 2015

Overvejer du om Microsoft Dynamics NAV kan være løsningen for Jeres virksomhed – eller er I allerede på en ældre version af Navision, så lad Agidon komme i dialog med Jer om en Agil implementering – ”fra specialudvikling til udnyttelse af standard i NAV”. Metoden favner nøgleområderne i din virksomhed og giver dig optimering af arbejdsprocesser, klarlæggelse af workflows og optimal udnyttelse af standard ERP funktionalitet og –moduler.

 

Hvordan sikrer du ROI i dit IT projekt? Agidon kan hjælpe dig til hvordan dine medarbejdere selv italesætter og dokumenterer deres udbytte ved den rette ERP investering.

 

Vælger I denne Agil implementering betyder det for Jer, at I ALTID vil være på den sidste nye version inden for Microsoft Dynamics NAV, da det viser sig, at mange af de ældre tilretninger man har i det ældre ERP system i virksomheden tit kan overtages af en standartløsning i NAV. Dette vil betyde for din virksomhed, at der næsten ingen ekstra udgifter er til opgradering, kun den årlige opdaterings abb . til Microsoft på 16% af jeres NAV Licenser.

 

Den Agile Implementering bør ikke forveksles med agil udvikling, scrum eller lignende udviklingsprincipper, men handler om transformationen af systemkrav til procesbehov.

 

Book et uforpligtende møde med Agidon HER

 

 

03.11.14

Kampagne på Microsoft Dynamics NAV 2015

Lige nu kører der kampagnetilbud på Microsoft Dynamics NAV 2015. Spar helt op til kr. 77.375!! Læs mere her

 

 

01.09.14

Forstærk din Dynamics NAV løsning med Visual Produktions- og Sagsplanlægning

Med Visual produktions- eller sagsplanlægningsmoduler til Microsoft Dynamics NAV fås hurtigt et overblik og efterfølgende mulighed for omfordeling af opgaver direkte i den grafiske visning af eksempelvis operationsordrer i din virksomhed.

 

Kontakt Jesper Højlund for en orientering om  mulighederne med Visual Produktions- og Sagsplanlægning eller fordelene ved at opdatere en eksisterende planlægningsløsning til den nye version. (tlf. 42 75 65 10 eller jh@agidon.dk.) Læs mere om løsningen her…

 

 

16.01.14

Få ombyttet din gamle C5 licens
til NAV 2013helt gratis!*

Nu kan du konvertere din gamle C5 til en ny moderne rollebaseret Dynamics NAV 2013 helt uden licens-omkostninger. Læs mere her...

 

06.01.14

STOR RABAT på Microsoft Dynamics NAV 2013

Microsoft Dynamics NAV kampagne med mulighed for store rabatter. Læs mere her...

 

09.09.13

Næste version af Dynamics NAV er på vej

Microsoft har annonceret at den nye Dynamics NAV 2013 R2 kommer i oktober. Læs mere her...

 

04.06.13

Download GRATIS Dynamics NAV manualer

Download manualer til Dynamics NAV 2009 og 2013 på Microsoft Customer Source.

 

For at hente manualerne skal du have et aktivt opdateringsabonnement samt et LiveID. Er du i tvivl om hvordan du kommer ind på Customer Source så se vejledninger på kundecenteret, få hjælp via vores gratis chat eller kontakt Agidon på 70 200 222.

 

 

04.06.13

Apps4Fashion opdatering version 3.8

Nu er dette moderigtige salgsværktøj til iPad'en blevet endnu stærkere med masser af nye features. (Se pdf)

 

 

28.02.13

NY VERSION: Document Capture (Agidon dokumentskanning)

Document Capture version 3.02 er nu frigivet.

Document Capture kan nu også benyttes med Microsoft Dynamics NAV 2013.

 

Der er er lavet mange forbedringer, både generelt men også målrettet til henholdsvis den klassiske og rollebaserede klient.

 

Opdateringen indeholder en ny version af webgodkendelsessitet.

 

Se nedenstående link for specifikation af ændringsloggen.

 

For detaljeret information se pdf.

 

 

GRATIS download af manualer

Nu kan du frit downloade vores komplette manualer til bl.a. Bank, Forsendelse, Shop Floor Control mm.

 

 

Apps4fashion på CIFF modemesse

Kom og prøv en af modebranchens bedste apps.

 

Uundværligt værktøj til salgskonsulenten.

 

 

MARKEDSINFO

Nyt samarbejde sikrer kunderne et mere dynamisk og fleksibelt Navne og Numre® Erhverv modul til Microsoft Dynamics NAV.

 

NN Markedsdata ApS har indgået samarbejde med Agidon A/S i Hjørring, som udvikler standardiserede løsninger til Microsoft Dynamics™ NAV.

 

Samarbejdet har resulteret i et nyudviklet Navne og Numre® Erhverv add-on modul til Microsoft Dynamics™ NAV.

 

"Med det nye samarbejde har vores kunder nu adgang til et mere dynamisk og fleksibelt Navne og Numre® Erhverv modul til Microsoft Dynamics NAV. Modulet sælges og markedsføres af både Agidon A/S og NN Markedsdata, mens udvikling og support af modulet, udelukkende varetages af Agidon A/S", siger direktør i NN Markedsdata, Ivan Christiansen om samarbejdet.

 

Læs hele pressemeddelelsen

 

 

GULDVINDER

Apps4Fashion har vundet guld i kategorien bedste mobil app på ISPO Award 2013

 

Den internationale jury består af elleve brancheeksperter fra bl.a. Reebok, Puma og the North Face. Apps4Fashion blev bedømt på en kundecase omkring snowboard brandet Brunotti. Læs mere om Apps4Fashion.

 

 

Opdatering til itSuitsFashion - version 6.15

• Mulighed for at køre en kontrol af ubrugte stregkoder (seneste 3 år) med henblik på genbrug.

• Mulighed for automatisk generering af lande dimensioner.

• Nyt modul E-fashion er tilføjet. Dette modul integrerer agent- og B2B websider med itSuitsFashion.

• RTC profilerne er blevet finjusterede.

• Nyt modul "Collection Planning". Med dette modul kan du sammenholde din kollektions tilsigtede styles med de realiserede styles. Du kan følge udviklingen af en style uden først at oprette en i NAV.

• Mulighed for import af EDI SLSRPT rapporter i en journal, med henblik på analyse.

•I denne version har "Salgsreturordre" dimensionstypen "Returordre".

 

 

Ny version 3 af "Continia Document Capture"

De mest markante nyheder:

• Ny version kan behandle låste PDF-filer.

• Ny version af Document Capture webgodkendelse.

• Nyt godkendelsessystem til virksomheder med behov for avanceret godkendelse på dimensionsniveau.

• Ny version af Document Capture Service, som fikser en runtime fejl ved fejlbehæftede PDF-filer.

• Ny version af Document Capture RTC Client Components som indeholder en Client Add-in i forbindelse med match til ordre.

• Autogodkendelse af fakturaer og kreditnotaer der er matchet til ordre eller returvareordre. Bilaget bliver automatisk godkendt hvis det tilladte afvigelsesbeløb (opsættes på skabelonen) ikke overstiges. Ligeledes skal 'Autogodkend indenfor beløbsafvigelse' være valgt på skabelonen.

• Automatisk match til ordre og returvareordre på totalniveau (Ordrenr./Beløb ekskl. moms) prøver nu først at matche til alle ufakturerede modtagelseslinjer med pågældende ordrenr.. Hvis ikke totalbeløb af disse leverancer stemmer med Beløb ekskl. moms på fakturaen, prøver systemet derefter at matche hver enkelt leverance separat. Den første som matcher med totalbeløbet bliver anvendt

• Automatch udføres når ordrenr. vælges på et købsbilag. Dette kræver at Automatch er aktiveret på skabelonen. For eksisterende installationer skal C6085730 indsættes manuelt på feltet 'Ordrenr.' i feltet 'OK-tjek' under Kodeenheder

 

Følgende fokusområder er dokumenteret på video:

 

KØBSORDRE:

En af de store nyheder er automatisk match mod en købsfaktura, med mulighed for automatisk godkendelse af faktura til bogføring. Her får du en udførlig gennemgang af dette. >> Afspil video (14:19)

 

WEBGODKENDELSE:

Der er også udviklet en hel del forbedringer i modulet til godkendelse af købsbilag via en web browser. >> Afspil video (7:22)

 

RTC-KLIENTEN:

Den nye version 3 af Continia Document Capture tilbyder en lang række nyheder i RTC-klienten. Her går vi udvalgte og mest markante forbedringer igennem. >> Afspil video (5:03)

 

KONFIGURATION:

Gennemgang af tekniske ændringer i den nye version 3. Inklusive en ny mulighed for at teste konfigurationen. Denne video er nok kun egnet for konsulenter, der skal sætte Continia Document Capture op. Der er dog også en del forskellige opsummeringer af tekniske forbedringer, som også er ganske markante. >> Afspil video (6:36)

 

 

Smugkig på Microsoft Dynamics 2013

 

 

 

29.09.15

Agidon støtter Knæk Cancer

Igen i år støtter Agidon Kræftens Bekæmpelse ved Knæk Cancer kampagnen. Støttebeløbet går til forskning, patientstøtte og forebyggelse.

 

 

18.03.15

Spændende fortællinger fra Ghana

Lisbet Hansen og Jesper Jensen fortæller i ord og billeder

om deres spændende turer til Ghana. Kom og hør med d. 12. april 2015 i Vittrup Centret. TILMELDING: fruhansensplan.dk eller på telefon 27 26 30 30

Hent flyer her...

 

 

 

16.01.15

Stor glæde over Agidons Kitchen

Det vakte stor glæde i afrikanske Kumasi i Ghana, da den fine køkken- og spisebygning - Agidons Kitchen - sponsoreret af Agidon blev indviet i begyndelsen af februar 2015.

 

Der blev spist god mad, danset og jublet, for bygningen er en vigtig del af det nye familiecenter, som den danske organisation From Heart To Hand etablerer et stykke uden for byen storbyen Kumasi.

 

Her bygges fine runde huse til nogle af de mange familier, enlige mødre og børn, som organisationen hjælper. Centret drives af danske Liane Janne Løth sammen med sin afrikanske mand Ben og med god støtte af udsendte frivillige fra mange nationer.

 

En af dem er Lisbet Hansen fra Børglum i Danmark. Hun var atter i Kumasi i forbindelse med indvielsen i øvrigt sammen med Agidons medarbejder Jesper Jensen. Han var også med, da Agidons Kitchen blev indviet.

Jesper Jensen er også i Ghana for at hjælpe med at bygge brønde i Buduburam Ghana. Se mere om det projekt på www.dewellop.com og følg begge projekter på Agidons humanitære projekt www.sammenforafrika.dk som også kan findes på Facebook.

 

Her er der også mulighed for at støtte projekterne.

Agidon støtter projekterne i Afrika og bakker meget op om den danske organisation From Heart To Hand, som har dansk base i Lianes Bazar, Bredgade 28 i Brønderslev. Agidon hjælper med at rejse penge og formidler gerne kontakt til Lianes Bazar og organisationen. Kontakt gerne PR-Konsulent Palle Nielsen på pn@agidon.dk eller telefon 27263030.

 

Læs også mere om projektet på sammenforafrika.dk

 

 

 

05.01.15

Tak fra Kumasi

Vi bringer en stor tak fra Kumasi i Ghana, hvor Agidon med hjælp fra såvel kunder som medarbejdere netop nu er ved at få opført en køkken- og spisebygning på et familiecenter, hvor den danske organisation From Heart To Hand hjælper familier i nød.

 

Agidon støttede også årets julefest på centret. "Tusind tak for jeres flotte donation. - I reddede julen for rigtig mange børn. De havde en helt fantastisk dag med gaver, god mad, sodavand, slikposer og meget andet... Vi legede, dansede, afholdt konkurrencer og havde det sjovt hele dagen lang. Vi var cirka 130 mennesker, langt de fleste børn." LianeLøth
Læs  mere her...

 

 

15.12.14

Agidon køber køkken i Afrika

Agidon har også i år valgt at bruge julegavebudgettet til kunderne på at hjælpe nødlidende børn og enlige mødre i Afrika. Læs mere her...

 

12.09.14

Morgenfrisk hilsen med Verdens Bedste Nyheder

Agidon var også i år koordinator på og ved banegårdene i Odense og Hjørring i forbindelse med Verdens Bedste Nyheders kampagnedag tidligt fredag morgen 12. september 2014.

 

Juice-brikker fra Rynkeby og i Hjørring endvidere morgenmad fra Føtex blev sammen med en specialavis med Verdens Bedste Nyheder uddelt til de morgenfriske på banegårdene. Læs mere her...

 

 

01.09.14

VBN morgenevent den 12. september

Den 12. september er Agidon klar til at  uddele materiale fra Verdens Bedste Nyheder på henholdsvis Odense og Hjørring banegård. Læs mere om VBN her...

 

09.07.14

"Sammen for Afrika" - indsamlingskampagne

Til efteråret vil "Sammen for Afrika" afholde 2 velgørenhedsmiddage. Første middag er på Ruths Hotel i Skagen og nummer to er på Restaurant Pasfall i Odense. Hele overskudet går til CARE Danmarks projekt "My Village" i Tanzania. Læs mere her...

 

10.02.14

2015 målene

Se hvor langt vi er nået med 2015 målene på Verdens Bedste Nyheder.

 

20.11.13

40 æsler til Afrika

MedAgidon ønsker alle vore kunder og samarbejdspartnere en rigtig Glædelig Jul. Vi vil gerne sige tak for godt samarbejde i året, der er gået og samtidig ønske alle et Godt Nytår.

 

Vi har i år - i stedet for julegaver - valgt at støtte den humanitære organisation CARE Danmarks projekt ”Niger” gennem køb af 40 æsler, hvilket gør tilværelsen meget lettere for mange fattige mennesker i Afrika. Læs mere...

 

 

07.10.13

PL-dagen gav penge til Care Danmark

Med deltagelse af næsten 200 personer på årets Produktions- & Logistikdag kommer der en god portion penge til Care Danmarks u-landsprojekter. Agidon donerer  nemlig 50,- pr. deltager.

 

09.08.13

Agidon deler ud af Verdens Bedste Nyheder

Medarbejdere fra IT-konsulentvirksomheden Agidon A/S med afdelinger i Hjørring og Odense er i begge byer tidligt oppe, morgenfriske og på gaden, når Verdens Bedste Nyheders morgenevent fredag 13. september 2013 atter bliver landsdækkende med flere end 100 uddelingssteder.

 

 

24.06.13

Danske IT-kroner skaber vand i Niger

Agidon er stolt af at være partner på Verdens Bedste Nyheder (VBN), der formilder nyheder om fremskridt i udviklingslandene og bekæmper global fattigdom.


Agidon har indgået et samarbejde med Care Danmark, som er én af NGO´erne under VBN paraplyen. -

 

Vi bakker op om projektet og støtter direkte, gennem Care Danmark, et vandprojekt i 11 landsbyer i Niger, som ifølge FN er et af verdens fattigste lande, hvor 60 procent af befolkningen lever under fattigdomsgrænsen.

Agidon A/S:   Tlf. 70 200 222  .  Cvr. 13 200 033

Hjørring: Sct. Cathrine Vej 21 . 9800 Hjørring      Aalborg: K. Christensens Vej 6 st. tv. . 9200 Aalborg SV      Odense: Hvidkærvej 23 B . 5250 Odense SV      København: International House . Center Boulevard 5 . 2300 København S