Klik for at gå til Agidon facebook Klik for at gå til Agidon Linkedin Klik for at gå til Agidon You Tube

MENU

Om Agidon

 

Din virksomheds økonomisystem
er også kompatibelt med sund fornuft

Vi gør Dynamics enkelt. De bedste løsninger er nemlig ikke altid de mest omfattende og forkromede. Med en grundig og målrettet indsats får din virksomhed det største udbytte af Microsoft Dynamics NAV. Hos AGIDON går vi nemlig i dybden for at imødekomme din virksomheds specifikke behov.

 

Vi er ikke bange for at stille de kritiske spørgsmål, som kan gøre forskellen på en god og en optimal løsning.Jo bedre vi kender din virksomhed, desto bedre kan vi hjælpe jer. Vores primære værktøj i den proces er derfor også helt analogt, gammeldags og rasende undervurderet: at lytte! Det er da sund fornuft. Og det er det sikkert også for dig.

 

 

Dynamics gjort enkelt

Microsoft Dynamics NAV er et komplekst og omfattende økonomisystem, som kan skabe overblik og struktur i din virksomhed. Men hvor skal du begynde?

 

Start med at tale med AGIDON, for vi gør Dynamics enkelt. Det er muligt, fordi vi tilbyder en løsning, der er specifikt tilpasset de aktuelle behov - i forhold til virksomheden såvel som den enkelte medarbejder. Du får en lydhør, nysgerrig og engageret sparringspartner med en løsnings-orienteret tilgang til de problemstillinger, din virksomhed står med.

 

Hvad kan vi gøre for dig og din virksomhed?

 

På forkant med morgendagen

Vi lægger stor vægt på, at vores udviklere, programmører, konsulenter og supportmedarbejdere er certificerede med de nyeste teknologier, således at vi altid kan tilbyde dig den mest kvalificerede rådgivning og sparring.

 

 

 

 

Historien

 

Får din it til at spille sammen

Agidon blev etableret i 1994 og har lige fra starten været Microsoft Partner med fokus på Microsoft Dynamics NAV. I dag er vi Microsoft Gold Certified Partner og dermed en professionel og specialiseret samarbejdspartner for din virksomhed.

 

Natsværmeren der viste vejen

Logoet er en historie for sig, men også den historie siger noget om Agidon. Motivet er vingen fra en natsværmer, og det minder os om, at vi hele tiden skal tilpasse os udviklingen i vores omgivelser.

 

Oprindeligt havde natsværmeren hovedsageligt lyse vinger, som den brugte til camouflage. Efterhånden som industrialiseringen gjorde sit indtog og satte sit præg på omgivelserne, var natsværmeren hurtig til at tilpasse sig, og de mørke toner tog over.

 

 

Vores navn

Vores navn er dannet ud af vores målsætning om at være Agile, Dynamiske og "On" - altså til stede. Vi er netop agile og dynamiske, fordi vi er til stede - og følger såvel vores kunder som udviklingen i markedet og teknologien tæt.

 

[a-gi-don]

 

AGI (Agil = smidig, hurtig, og let i sine bevægelser)

D (Dynamisk = energisk, handlekraftig, initiativrig)

ON (On = på, til stede)

 

Disse ord danner basis for vores målsætning om at have fokus på udvikling og smidig tilpasning.

 

 

 

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Agidon A/S:   Tlf. 70 200 222  .  Cvr. 13 200 033

Hjørring: Sct. Cathrine Vej 21 . 9800 Hjørring      Aalborg: K. Christensens Vej 6 st. tv. . 9200 Aalborg SV      Odense: Hvidkærvej 23 B . 5250 Odense SV      København: International House . Center Boulevard 5 . 2300 København S