Klik for at gå til Agidon facebook Klik for at gå til Agidon Linkedin Klik for at gå til Agidon You Tube

MENU

Dynamics gjort enkelt

 

- Vi forstår din forretning

 

Når du taler med vore dygtige konsulenter, vil du hurtigt opleve, at du har en aktiv sparringspartner med god forretningsforståelse. Det er vore forskellige baggrunde og indlevelsesevner, der sætter os i stand til at gøre Dynamics enkelt - og fordi vi ved, at økonomisystemer handler om mere end debet og kredit.

 

Vi skal imidlertid ikke fortælle dig, hvordan du skal drive din forretning. Derimod bidrager vi konstruktivt med nye perspektiver udefra, som er tæt på den virkelighed, du og din virksomhed befinder sig i.

 

 

Certificerede eksperter

 

Fordi it i højere og højere grad udgør omdrejningspunktet i mange virksomheder, skal du også have en leverandør, som du har tillid til, og som altid tænker forud for dig.

 

Du kan overlade det til os at være på forkant med udviklingen, så du i stedet kan koncentrere dig om din forretning. I AGIDON uddanner og efterkvalificerer vi os løbende, således at vi altid kan give dig den bedste bistand - også før du får brug for den.

 

Kontakt os - og aftal tid til en uforpligtende samtale med en af vore erfarne konsulenter.

 

 

 

 

 

 

Agidon A/S:   Tlf. 70 200 222  .  Cvr. 13 200 033

Hjørring: Sct. Cathrine Vej 21 . 9800 Hjørring      Aalborg: K. Christensens Vej 6 st. tv. . 9200 Aalborg SV      Odense: Hvidkærvej 23 B . 5250 Odense SV      København: International House . Center Boulevard 5 . 2300 København S