Nu behøver du ikke længere medbringe hele den fysiske kollektion til indsalg. Med Agidons salgs-app har du alle packshots- og lookbookbilleder tilgængelige på iPad'en. Samtidig er alle størrelser, farver, varenumre, leveringstider osv. tilgængelige med ét klik.

 

Et af de mest brugervenlige salgs-software til brand owners, engros-forhandlere og produk-tionsfirmaer indenfor tøj, interieur, design, fodtøj, brugskunst, sportstøj, accessories mm.

Salgs-app

"Vi er meget tilfredse med vores digitale salgsapp og samarbejdet med Agidon. Det er et moderne og nødvendigt værktøj for at kunne effektivisere vores virksomhed."

Digitalt Showroom

En helt ny måde at præsentere din kollektion på

Med en skærmvæg som showroom vil du og dine kunder få en helt ny oplevelse af kollektionerne. Man kan på én gang få vist både den enkelte style, farvemuligheder, relaterede styles, indkøbskurv, lagerstatus, leveringstid og meget mere. Det giver et unikt overblik og tilfører indsalgsprocessen en helt ny dimension.

"Vi er meget glade brugere af salgs-app'en. Løsningen har frigivet mange manuelle timer hos vores medarbejdere, som nu kan bruges andre steder i virksomheden."

itSuitsFashion

Variantstyring

itSuitsFashion er mere end et ERP-system. Dette styringssystem er lavet til at understøtte processerne i f.eks. mode- og sportvirksomheder og indeholder bl.a.: variantstyring, sortimentsstyring (prepack/sortiment), consignationshåndtering og automatisering af indkøbsdisponering samt lager- og ordrehåndtering.

"Agidon er en professionel og kompetent samarbejdspartner, som fuldt ud lever op til vores forventninger. Vi kan kun give Agidon de bedste anbefalinger."

Salgs-app der kan køre offline med packshots- og lookbook sammen med alle størrelser, farver, varenumre, lagerstatus, leveringstider mv.

B2B

Online shop

Denne løsning fungerer døgnet rundt når dine kunder har tid. Løsningen genbruger data og billeder fra Colect by Apps4Fashion databasen. Det giver en hurtigere opstart og et minimum af vedligehold. vedligehold.

B2B video

Brug for support?

51 54 55 32

 

Telefontider

Mandag til torsdag: 08.30 - 15.00

Fredag: 08.30 - 14.00

 

 

Kontakt Agidon

 

Agidon A/S

Gasværksvej 24 st. A-fløj

9000 Aalborg

Tlf. 70 200 222

Løsninger

 

 

Klik for at gå til Agidon facebook Klik for at gå til Agidon Linkedin Klik for at gå til Agidon You Tube

Salgs-app

Salgs-app der kan køre offline med packshots- og lookbook sammen med alle størrelser, farver, varenumre, lagerstatus, leveringstider mv.

Klik for at gå til Agidon facebook Klik for at gå til Agidon Linkedin Klik for at gå til Agidon You Tube