Vis profiler

Integreret plugin til Microsoft Dynamics NAV

Vis profiler

Rollecentret i NAV er designet til at være omdrejningspunkter for alle brugere, uanset arbejdsopgaver.

Det er derfor vigtigt, at rollecentreret er bygget op omkring de funktioner, som den enkelte bruger daglig har brug for.

I NAV findes der et væld af forskellige rollecentre/profiler og det kan være lidt besværligt at undersøge, hvad der ligger i de forskellige profiler.

Vi har derfor lavet en funktion, som gør det muligt at få vist de enkelte profiler/rollecentre, så man kan gå op opdagelse i de muligheder, som ligger i de pre-definerede og specialtilpassede rollecentre.

 

Denne plug-in indeholder 2 muligheder:

Åbn profil

Ved hjælp af Åbn profil åbnes en ny session med den konkrete profil. Her får man mulighed for at udforske mulighederne.

Konfigurer profil

Alle rollecentre kan brugertilpasses. Dette betyder, at hvis en bruger retter et skærmbillede, så er det kun hos den enkelte bruger, at dette slår igennem.

Ønsker man at lave generelle brugertilpasninger, som slår igennem på en gruppe brugere, eksempelvis alle i bogholderiet, elever eller sælgere, så kan man ved hjælp af vores funktion Konfigurer profil lave brugertilpasninger, som slår igennem hos alle, der benytter netop dette rollecenter.

Der er også altid mulighed for at lave en kopi af en profil og lave forskellige rollecentre til forskellige grupper.

Der vil stadigt være mulighed for den enkelte bruger, at lave sine egne tilpasninger.

Pris: 2.000,-

Version: Microsoft Dynamics NAV 2013 og frem. Anslået installationstid: 1 time. Alle priser er i DKK, ekskl. installation, undervisning og moms.

  Join our Newsletter

  We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

   Contact Us

   We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

    Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, vil vi antage at du er indforstået med det.