365Løn

Effektivt lønsystem i Dynamics 365 Business Central

Med 365Løn får du et fuldt integreret og effektivt lønsystem som giver en nem lønadministration med bl.a. fuldautomatisk styring af ferie, fridage og fritvalg – fleksibel opsætning af lønseddel – simulering af lønbehandling – alt samlet ét sted.

Fuld kontrol

Med Dynamics 365 Business Central som ERP-system, kan man let udbygge med 365Løn der giver fuld kontrol over hele lønbehandlingen. Der kan bl.a. integreres til e-Boks, Nets og eIndkomst samt bankcentraler og samtidig er der fuldautomatisk styring af ferie, fridage og fritvalg.

365Løn opdaterer oplysninger automatisk og man kan selv justere hvordan løndata skal beregnes og layoutes på en lønseddel. 365Løn overholder den gældende lovgivning og opdateres altid ved lovændringer. Udover koblingen til Dynamics 365 Business Central er det desuden muligt at få lønsystemet integreret i eksisterende NAV-løsninger af ældre dato.

Kontakt en af vores løn-konsulenter for mere information om 365Løn: lonsupport@agidon.dk

  Join our Newsletter

  We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

   Contact Us

   We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

    Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, vil vi antage at du er indforstået med det.