Annuller faktura

Integreret plugin til Microsoft Dynamics NAV

Annuller faktura

Fra NAV 2015 er der kommet nye funktioner til hurtigt at rette eller annullere ubetalte salgsfakturaer.

Denne funktion ligger som standard dog kun i profilen “Mindre virksomhed”.

Med denne plugin får man mulighed for at få lagt de 3 smarte annulleringsmuligheder på de bogførte fakturaer, også selvom man ikke benytter profilen “Mindre virksomhed”.

Ret

Funktionen Ret genererer og bogfører en kreditnota til udligning af den oprindelige faktura. Der oprettes en ny åben faktura med præcis samme oplysninger, så man har mulighed for at lave rettelserne og bogføre på ny.

På den oprindeligt bogførte salgsfaktura er afkrydsningsfelterne Annuller og Betalt markeret.

Annuller

Den bogførte salgsfaktura annulleres. En rettelsessalgskreditnota oprettes og bogføres automatisk for at annullere den oprindelige bogførte salgsfaktura. På den oprindeligt bogførte salgsfaktura er afkrydsningsfelterne Annuller og Betalt markeret.

Opret rettelseskreditnota

Denne funktion opretter en ny åben kreditnota med samme oplysninger, som den oprindelige faktura. Man har nu mulighed for at rette i kreditnotaen før bogføringen.

Pris: 1.600,-

Version: Microsoft Dynamics NAV 2015 og frem. Anslået installationstid: 1 time. Alle priser er i DKK, ekskl. installation, undervisning og moms.

  Join our Newsletter

  We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

   Contact Us

   We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

    Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, vil vi antage at du er indforstået med det.