Payment Management

Håndter bankbetalinger direkte fra Microsoft Dynamics 365 Business Central

Payment Management håndterer bankbetalinger direkte fra Microsoft Dynamics Business Central

Betalingsmetoder

Måske har du hver dag kun et mindre antal betalinger. Men på årsbasis bliver det alligevel hurtigt til flere tusinde. Har du behov for bare lidt mere end 1-1 kontooverførsel eller de mest anvendte FIK betalinger, så skal disse sikkert håndteres manuelt. Det koster meget tid med øget risiko for fejl. Vi sørger for, at du kan håndtere enhver form for betalingsmetode automatisk, så samtlige betalinger oprettes direkte i banken – uden fejl!

 

Direkte kommunikation

Uden direkte kommunikation skal du udlæse en fil, som du efterfølgende skal finde og indlæse, efter du har logget ind i netbanken. Med Payment Management kan du sende betalingerne direkte til banken via direkte kommunikation. Ikke nok med det. Du vil også få statussvar retur, der indeholder kvittering for modtagelse af betaling. Du slipper også for at logge ind og finde eventuelle fejlbetalinger i netbanken. Du kan i stedet se og rette dem direkte i Microsoft Dynamics 365 Business Central, idet du også modtager status fra banken – og dermed kvittering for betalingen – klar til bogføring.

Direkte kommunikation understøttes af Danske Bank, Handelsbanken samt alle banker under Bankdata, BEC og SDC.

  Join our Newsletter

  We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

   Contact Us

   We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

    Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, vil vi antage at du er indforstået med det.